Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kanin i eplesaus




Oppskriften inneholder 115 Kalorier, 4 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2stkoppdelte kaniner, ca 1 1/2 kg
2ssrosiner
3sscalvados eller eplejuice
2stkløk
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør eller margarin
0,5sstomatpuré
1dlhvitvin
5dlbuljong
3stkepler
1bunt(er)persille
2dlfløte
3ssmaizena
1dashpepper fra kvern


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kanin i eplesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114.59472.07Kcal
Protein8.7436.01gram
Karbohydrat4.0616.73gram
Kostfiber0.602.47gram
Fett6.2825.87gram
Mettet fett3.7215.33gram
Alkohol0.81 %
Salt0.361.46gram
Pris på oppskriftenKr 10.25Kr 42.23Kroner
Hele oppskriften veier2 472 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hver kanin i 6-8 biter. Legg rosinene i calvados. Skrell og hakk løken grovt. Krydre kjøttet. Brun det i matfett i en gryte på alle sider. Ta det opp. Brun løk, tilsett tomatpuré og fres det et par minutter. Spe med calvados med rosiner og hvitvin. Kok noen minutter. Tilsett buljongen. Legg i kjøttet og la det syde under lokk i ca 30 minutter. Vend kjøttbitene en gang.

Skrell eplene, del dem i store båter og legg dem i gryten.

Kok under lokk i ca 10 minutter. Hakk persillen. Hell fløten i gryten og dryss over mel. Rør godt. Krydre med pepper. La gryten få et oppkok og strø over persillen.

Server med f.eks. sitronglaserte grønnsaker (se egen oppskrift: Grønnsaker) og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10162)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.