Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaninragu




Oppskriften inneholder 93 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storrenset og flådd kanin, 1-1 1/2 kg
Ca 2,5ssmargarin eller smør
1,5tssalt
Ca 2,5krmgrovmalt pepper
Ca 4,5stkløk
1boks(er)tomater, 400 g
0,5tsrosmarin
0,5tsoregano
tomatpuré
tabasco
2sshvetemel


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kaninragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.14366.65Kcal
Protein9.3436.77gram
Karbohydrat3.4113.42gram
Kostfiber1.003.94gram
Fett4.4617.56gram
Mettet fett1.264.96gram
Salt0.773.04gram
Pris på oppskriftenKr 9.43Kr 37.12Kroner
Hele oppskriften veier1 575 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kaninen i porsjonsstykker. Brun fettet i en stekegryte og brun kjøttet på alle sider. Krydre med salt og pepper. Tilsett de skrelte løkene i båter og boksetomatene med laken. Etterstek kjøttet under lokk på svak varme til det kjennes mørt, 1-1 1/2 time. Spe eventuelt med vann under kokingen. Tilsett støtte urtekrydder mot slutten av kokingen.

Smak godt til, eventuelt med litt tomatåuré eller et par dråper tabasco.

Jevn eventuelt raguen med hvetemelet utrørt i vannet, kok da 3-4 minutter til.

Server ris eller kokte poteter til samt kålsalat eller annen grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10132)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.