Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karamell- og sjokoladepai




Karamell- og sjokoladepai oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Karamell og sjokoladepai til jul. En tung og mettende dessert etter tunge julemåltider:)

Oppskriften inneholder 441 Kalorier, 42 g Karbo, 5 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn

60grusaltet smør
3ssDansukker Melis med sjokoladesmak
4dlknuste Digestive-kjeks

Karamell-lag

400grsøt, kondensert melk
75grusaltet smør
1dlDansukker Melis

Sjokolade-lag

200grmørk sjokolade
1,5dlkremfløte
2ssDansukker Brun Farin
40grusaltet smør

Pynt (kan sløyfes)

1dlkremfløte
sjokoladebiter


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Karamell- og sjokoladepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier440.905 542.11554.21Kcal
Protein4.5957.705.77gram
Karbohydrat41.77525.0552.50gram
Kostfiber1.1914.961.50gram
Fett28.12353.4735.35gram
Mettet fett17.45219.3521.93gram
Salt0.283.570.36gram
Pris på oppskriftenKr 7.46Kr 93.77Kr 9.38.-
Hele oppskriften veier1 257 totalt1 257 pr porsj126 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Smelt smøret. Bland knuste kjeks, melis med sjokoladesmak og det smeltede smøret. Trykk ut kjeksblandingen i en form med avtakbar kant. La stivne i kjøleskap.

Bland den kondenserte melken, smøret og sukkeret i en kasserolle, og varm på svak varme til alt er smeltet. Kok opp og kok deretter til blandingen tykner, ca. 8 minutter. Avkjøl noe før fyllet helles i paiskallet. Settes i kjøleskap til karamellen har stivnet.

Bryt i stykker sjokoladen og bland den sammen med fløte, sukker og smør. Varm på svak varme til alt har smeltet sammen til en jevn røre. Avkjøles før blandingen helles over karamell-laget i paiskallet. Settes i kjøleskap.

Pynt eventuelt paien med vispet krem og sjokoladebiter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 25431)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær.Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær.
Denne retten har 435,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.Sjokoladeterte 3.
Denne retten har 408,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte 1.Karamell-sjokoladeterte 1.
Denne retten har 442,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell- og sjokoladepai.Karamell- og sjokoladepai.
Denne retten har 440,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai 3.Sjokoladepai 3.
Denne retten har 434,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløt espressoterte.Bløt espressoterte.
Denne retten har 404,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai med nøtter.Sjokoladepai med nøtter.
Denne retten har 428,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte.Karamell-sjokoladeterte.
Denne retten har 425,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 2.Sjokoladeterte 2.
Denne retten har 350,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rå sjokoladepai.Rå sjokoladepai.
Denne retten har 469,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousseterte 2.Sjokolademousseterte 2.
Denne retten har 273,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.