Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Karamellis




Oppskriften inneholder 259 Kalorier, 21 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,6literkremfløte
125grsukker
0,5literhelmelk
10stkeggeplommer
3stang(stenger)vaniljestenger

Karamell:

175grsukker
0,25kopp(er)vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Karamellis!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier259.23353.57Kcal
Protein3.534.81gram
Karbohydrat20.8028.37gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett17.9924.54gram
Mettet fett10.6814.57gram
Salt0.070.10gram
Pris på oppskriftenKr 4.61Kr 6.29Kroner
Hele oppskriften veier1 637 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt unntatt eggeplommene. Pisk eggeplommene og ha dem i resten av røren.

Varm blandingen i kjele til 70 C. Rør jevnlig med en treskje under oppvarmingen. Hell røren over i en bolle som kan fryses. Røren avkjøles mens karamellen lages: Ha sukker og vann i en stekepanne. "Brenn" blandingen på høy temperatur til den er blitt helt mørk. Smak og behag avgjør hvor brent du vil ha smaken. Blandingen blir først seig, så tyntflytende. Da helles den over i resten av røren. Bland alt sammen godt. Putt isen i fryseren. Rør rundt hver time til den er frosset helt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8506)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hylleblomstgranité.Hylleblomstgranité.
Denne retten har 77,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.