Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kesamterrine til 4




Oppskriften inneholder 69 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 300grrenset, kaldrøkt makrell
Ca 10stkpurrer (middels)
2stkpaprikafrukter bakt og skåldet
Ca 2begerkesam 8%
8plate(r)gelatin
Ca 6plate(r)gelatin
salat
og godt brød til


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kesamterrine til 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.17476.24Kcal
Protein4.8333.25gram
Karbohydrat3.3222.86gram
Kostfiber1.8612.81gram
Fett3.6525.13gram
Mettet fett1.379.43gram
Salt0.614.18gram
Pris på oppskriftenKr 4.83Kr 33.25Kroner
Hele oppskriften veier2 754 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg 8 gelatinplater i bløt, rør ut kesam og bland sammen. Ha det i en sprøytepose eller en bolle. Kok opp mye vann og salt det godt. Skjær vasket purre i samme lengde som terrinformen.
Legg 6 plater gelatin i bløt. Kle formen med stekefolie og ha et lag makrell over, så et lag bløtet gelatin (ikke smelt den!). Kok opp 5 purrer og la dem putre seg møre. Taes opp av vannet og presses godt i et håndkle. Det er viktig å få ut så mye vann som mulig. Legg de varme purrelengdene oppå gelatinen i formen.
Legg et nytt lag bløtet gelatin i. Så et lag paprikabiter. Sprøyt ut kesamkremen og gjenta prosessen en gang til. Avslutt med paprika.
Sett formen under press i kjøleskapet til neste dag. Hvelv terrinen forsiktig ut av formen på en skjærefjel.
Skjær stykker/ skiver. Server med salat og godt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 22586)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.