Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær i rom




Oppskriften inneholder 199 Kalorier, 45 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1000grsylte-kirsebær
750grsukker
1dlrom
0,5tsAtamonpulver eller 1 ts. flytende Atamon


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kirsebær i rom!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199.123 687.70Kcal
Protein0.387.04gram
Karbohydrat45.36840.07gram
Kostfiber0.5910.93gram
Fett0.000.00gram
Mettet fett0.000.00gram
Alkohol2.14 %
Salt0.000.00gram
Pris på oppskriftenKr 7.49Kr 138.71Kroner
Hele oppskriften veier1 852 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bærene steines ut. Bær og sukker helles lagvis i en Atamonskyllet krukke/glass.
Rom og Atamon tilsettes. Krukken dekkes med et klede og settes kaldt/kjøleskap. Dagen etter siste omrøring lukkes krukken/glassene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26145)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.