Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær med mandellokk




Oppskriften inneholder 188 Kalorier, 22 g Karbo, 3 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1000grKirsebær, friske søte (vekt uten steiner)
5sssukker

Mandellokk:

100grMandler, skåldede
2stkEgg
1stkEggeplommer
100grSmør
150grsukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kirsebær med mandellokk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier188.432 975.08495.85Kcal
Protein2.9346.267.71gram
Karbohydrat21.94346.4157.73gram
Kostfiber1.3220.843.47gram
Fett9.59151.4125.24gram
Mettet fett3.9161.7310.29gram
Salt0.111.780.30gram
Pris på oppskriftenKr 6.84Kr 108.00Kr 18.00.-
Hele oppskriften veier1 579 totalt1 579 pr porsj263 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Ta steinene ut av kirsebærene og ha bærene i et smurt ildfast fat. Dryss dem med sukker.
Finhakk eller mal mandlene.
Smelt smøret og rør det sammen med mandler og sukker. Rør eggeplommene i.
Pisk eggehvitene stive og brett dem i. Fordel mandeldeigen over kirsebærene.
Sett fatet i ovnen ved 160 grader i 45-50 minutter.
Kan serveres med krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26148)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 306,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.