Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebæris med sjokolade




Oppskriften inneholder 204 Kalorier, 19 g Karbo, 2 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkirsebær
100grsukker
0,5dlvann
4stkeggeplomme
1ssmaisstivelse
2,5dlkremfløte
75grmørk sjokolade


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kirsebæris med sjokolade!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204.12538.62Kcal
Protein2.366.23gram
Karbohydrat19.3751.11gram
Kostfiber0.912.40gram
Fett12.8233.83gram
Mettet fett7.5920.03gram
Salt0.030.08gram
Pris på oppskriftenKr 6.56Kr 17.31Kroner
Hele oppskriften veier1 056 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta ca. 100 g kirsebær fra til pynt og stein ut resten. Ha dem i en gryte med sukker og vann og kok dem igjennom i 5 min. Pisk eggeplommene sammen med maisstivelsen i en tykkbunnet gryte.
Tilsett kirsebærkompotten og pisk over svak varme, til kremen er lett og fyllig og nettopp når kokepunktet. Hell kremen i en skål og la den kjøle ned. Pisk fløten til skum og vend den i kirsebærkremen sammen med grovhakket sjokolade.
Fyll parfaiten i en form og sett den i fryseren i minst 6 timer. Anrett isen på et fat og pynt med krem og/eller friske kirsebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26252)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frossen yoghurt med kirsebær.Frossen yoghurt med kirsebær.
Denne retten har 102,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.