Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærkake 3




Baketid:
Ca. 1 time og 10 min. ved 175°.


Oppskriften inneholder 279 Kalorier, 40 g Karbo, 5 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grsøte kirsebær
250grbløtt smør
500grsukker
4stkegg
450grhvetemel (ca. 7 1/2 dl)
50grkakao (ca. 1 dl)
4tsbakepulver
4tsvaniljesukker
1,5dlyoghurt naturell eller yoghurt med kirsebær
0,25litermelk
2sspotetmel

Pynt:

Melis.


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærkake 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier278.586 483.00324.15Kcal
Protein4.78111.245.56gram
Karbohydrat39.56920.6246.03gram
Kostfiber1.3832.111.61gram
Fett10.94254.5912.73gram
Mettet fett6.53151.967.60gram
Salt0.409.260.46gram
Pris på oppskriftenKr 3.79Kr 88.20Kr 4.41.-
Hele oppskriften veier2 327 totalt2 327 pr porsj116 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Skyll kirsebærene og fjern stein og eventuelle stilker. Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Pisk eggene i ét av gangen. Pisk blandingen, til den blir lett og luftig.
Bland mel, kakao, bakepulver og vaniljesukker. Vend det (drysset gjennom en dørslag) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og melk. Bland de utsteinede kirsebær med potetmel og vend dem forsiktig i deigen. Kle en langpanne (ca. 6 x 22 x 30 cm) med bakepapir og fordel deigen oppi. Bak kirsebærkaken midt i ovnen.
Løft forsiktig kaken ut av langpannen ved hjelp av bakepapiret. La kaken kjøle av på en bakerist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26255)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.