Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærlagkake fra Holland




Oppskriften inneholder 274 Kalorier, 33 g Karbo, 2 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grbutterdeig
1dashsmør/margarin til platen

Fyll:

2ssripsgele
2ssripsgele
1dlmelis
2tsfriskpresset sitronsaft
2,5dlkremfløte
1dlyoughurt naturel
680grhermetisk kirsebær


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærlagkake fra Holland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier273.544 489.06374.09Kcal
Protein2.0733.972.83gram
Karbohydrat33.44548.7845.73gram
Kostfiber0.508.210.68gram
Fett14.50237.9619.83gram
Mettet fett5.4389.117.43gram
Salt0.426.910.58gram
Pris på oppskriftenKr 6.93Kr 113.73Kr 9.48.-
Hele oppskriften veier1 641 totalt1 641 pr porsj137 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Varm ovnen opp til 225°.
Smør 3 stykker bakepapir med fettstoff og spray dem med vann. Tin opp deigen og rull den ut på et lett melet bord. Skjær 3 runde bunner ut (ca. 20 cm.). Plasser butterdeigsbunnene på bakepapieret og bak hver bunn ca. 10 min til de er sprø og gyldne. La bunnene bli helt kalde.

Rør ripsgeleen bløt og smør den på en av bunnene. Legg den i fryseren 10 min.
Bland melisen med sitronsaft og hell glasuren i midten, ovenpå geleen og fordel den hurtig. Skjær den glasserede bunn i lagkakestykker og la dem stivne i ca. 30 min.

Pisk fløten til skum. Hell halvdelen av det i en sprøytepose. Legg den i kjøleskapet.

Vend youghurten i resten av kremen. Fordel blandingen på 2 av bunnene. La kirsebærene dryppe av og legg 12 til side til garneringen. Fordel resten av bærene ovenpå yourghurtfløten. Legg de to bunner sammen. Legg den avkjølte bunn øverst. Sprøyt krem på. Garner med kirsebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26332)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærkake 2.Kirsebærkake 2.
Denne retten har 312,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Schwarzwälder Kirschtorte.Schwarzwälder Kirschtorte.
Denne retten har 376,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærblomstens løfter.Kirsebærblomstens løfter.
Denne retten har 261,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cherry Christmas.Cherry Christmas.
Denne retten har 297,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.