Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærsorbet av hele bær




Oppskriften inneholder 101 Kalorier, 22 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfrosne sure kirsebær (evt. 1 glass syltet kirsebær)
0,5dlportvin
Ca 6ssFlytende honning


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kirsebærsorbet av hele bær!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100.71170.20Kcal
Protein0.580.98gram
Karbohydrat22.1837.48gram
Kostfiber0.811.37gram
Fett0.000.00gram
Mettet fett0.000.00gram
Alkohol1.15 %
Salt0.000.00gram
Pris på oppskriftenKr 9.86Kr 16.66Kroner
Hele oppskriften veier676 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blend de frosne bær med portvin og smak til med honning, fryses under omrøring.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26259)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frossen yoghurt med kirsebær.Frossen yoghurt med kirsebær.
Denne retten har 102,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.