Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærsuppe 2




Oppskriften inneholder 37 Kalorier, 8 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grstenfri kirsebær, grovhakket
5dlvann, kylling- eller grønnsakkraft
2sshonning eller sukker
0,5stkkanelstang eller 1/2 ts malt kanel
2tsmaizena
2sssitronsaft
1stksitroner, skallet
4ssyoghurt, naturell


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kirsebærsuppe 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37.44109.32Kcal
Protein0.621.81gram
Karbohydrat7.8022.78gram
Kostfiber0.892.60gram
Fett0.220.64gram
Mettet fett0.140.41gram
Salt0.010.02gram
Pris på oppskriftenKr 4.25Kr 12.41Kroner
Hele oppskriften veier1 168 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha kirsebærene i en stor rustfri kjele. Tilsett kraft, honning og kanel. La det få et oppkok, slå deretter ned varmen og la det småkoke i 15 minutter, eller til kirsebærene er møre.

Rør maisennamel ut i sitronsaft og hell det i suppen under omrøring. La det småkoke noen minutter inntil suppen tykner. Ha i sitronskall og ta kjelen av varmen. La den stå og avkjøles i 1 time. Fordel suppen i 4 tallerkener og legg en skje yoghurt oppå hver porsjon. Pynt eventuelt med sitronskallstrimler før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7200)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.