Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærterte 5




Oppskriften inneholder 225 Kalorier, 27 g Karbo, 3 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Mørdeig:

125grhvetemel
100grsmør
1ssvann

Fyll:

25grmandler skåldede
500grkirsebær utstenede
100grsukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærterte 5 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier225.071 937.85322.98Kcal
Protein2.7423.593.93gram
Karbohydrat27.46236.4339.41gram
Kostfiber1.4212.232.04gram
Fett11.2797.0316.17gram
Mettet fett6.3054.249.04gram
Salt0.151.310.22gram
Pris på oppskriftenKr 6.05Kr 52.09Kr 8.68.-
Hele oppskriften veier861 totalt861 pr porsj144 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Smøret smuldres i melet, og deigen samles med kaldt vann og eltes hurtig igjennom. Legg den kaldt, mens kirsebærene gjøres klar.
Kirsebærene skylles og steines ut. Mandlene skåldes og males eller hakkes fint.
Deigen rulles ut, og en smurt terteform ca. 21 cm. eller et ildfast fat bekledes med deigen. Den overflødige deig trykkes mot fatets kant.
Mandlene spres over tertens bunn. Kirsebærene legges i terten og det drysses med sukker etter smak.
Terten bakes i en 200 grader varm ovn i ca. 45 minutter.
Serveres lunken med vaniljeis eller kald krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26359)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 306,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.