Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærpai med smuldredeig




Kirsebærpai med smuldredeig oppskrift.
Fotograf: Dansukker
En god pai til dessert når kirsebærne kommer.

Oppskriften inneholder 296 Kalorier, 29 g Karbo, 2 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5dlkirsebær uten kjerner
0,25dlDansukker Demerarasukker
0,5tsmalt kanel

Smuldredeig

100grkaldt smør eller margarin
1,5dlhvetemel
0,5dlkokosmasse
0,75dlDansukker Demerarasukker
1tsvaniljesukker
1ssSmør eller margarin til formen


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai med smuldredeig med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier295.941 838.53459.63Kcal
Protein2.1613.423.35gram
Karbohydrat29.36182.4045.60gram
Kostfiber1.599.882.47gram
Fett18.52115.0628.76gram
Mettet fett12.3076.4119.10gram
Salt0.261.640.41gram
Pris på oppskriftenKr 6.10Kr 37.90Kr 9.47.-
Hele oppskriften veier621 totalt621 pr porsj155 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 porsjoner

Smuldre smør/margarin i melet og bland sammen alle ingrediensene til deigen.
Smør en ildfast form. Legg morellene i formen, og strø over sukker og kanel. Fordel deigen over bærene. Sett formen inn nederst i ovnen, og stek 200 °C i ca. 20 minutter.
Server lettvispet krem eller vaniljeis til paien.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33894)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 295,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 290,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.