Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttpai med tomat




Oppskriften inneholder 119 Kalorier, 10 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grhvetemel
50grsammalt hvete
50grmyk margarin
75grcottage cheese
Ca 2,5ssvann
400grkarbonadedeig
0,5tskarri
0,5tspaprikapulver
0,5sshvetemel
2dlbuljong av 1/2 terning kjøttbuljong vann
1stkløk
1bunt(er)persille
2stkegg
2stktomater
0,5tssalt
0,5tspepper


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kjøttpai med tomat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier119.341 682.31420.58Kcal
Protein9.49133.7833.44gram
Karbohydrat9.56134.7733.69gram
Kostfiber1.4119.884.97gram
Fett4.4863.1515.79gram
Mettet fett1.2016.924.23gram
Salt0.8111.362.84gram
Pris på oppskriftenKr 5.23Kr 73.73Kr 18.43.-
Hele oppskriften veier1 410 totalt1 410 pr porsj352 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Smuldre mel og smør og elt inn Cottage Cheese. Tilsett litt vann til deigen blir smidig. Dekk deigen med plast og la den hvile i ca 30 minutter i kjøleskapet. Trykk ut deigen i en paiform eller en kakeform, og pass på at deigen dekker godt opp langs sidene.

Fyllet:
Surr karbonadedeig i en gryte på middels sterk varme. Tilsett karri, paprikapulver, hvetemel, buljong, vårløk i ringer og hakket persille. Ta gryten av varmen, rør de sammenpiskete eggene og fyll massen i paibunnen. Skjær løken i ringer og legg utover kjøttdeigen. Finhakk persille og fordel utover. Skjær tomatene i skiver og legg de rundt kanten, dryss litt salt og pepper på. Stek paien i ovnen ca 30–40 minutter ved 200 gr. Server en grønn salat til.

Tips:
Bruk gjerne rester av kjøttsaus som fyll i paien. Vil du spare litt tid kan du bruke en ferdig paideig-melblanding. Den er rask å blande sammen og du kan bake den ut umiddelbart i formen.
Lag dobbel porsjon av paideigen så kan du fryse ned den ene porsjonen til neste gang du skal lage pai.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24417)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kjøttdeigpai.Kjøttdeigpai.
Denne retten har 196,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oreganokrydret kjøttdeigpai.Oreganokrydret kjøttdeigpai.
Denne retten har 199,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kjøttdeig og stjerneløk.Pai med kjøttdeig og stjerneløk.
Denne retten har 168,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri pai med indisk vri.Glutenfri pai med indisk vri.
Denne retten har 206,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.