Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttpaté à la Lyon




Oppskriften inneholder 201 Kalorier, 4 g Karbo, 13 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkjøttdeig
300grkyllinglever
1stkløk
150grbacon
1,5tssalt
1tspepper
1dlpersille, hakket
1dlhvetemel
2dlfløte
2stkegg, halvpisket


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kjøttpaté à la Lyon!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201.47270.91Kcal
Protein13.2417.80gram
Karbohydrat3.925.27gram
Kostfiber0.400.54gram
Fett14.6719.73gram
Mettet fett7.229.71gram
Salt1.502.02gram
Pris på oppskriftenKr 8.70Kr 11.70Kroner
Hele oppskriften veier1 345 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk leveren. Skrell og hakk løken. Klipp bacon i strimler. Bland alle ingrediensene i en bolle. Arbeid sammen til en jevn deig. Hell røren i en smurt avlang form på ca 1 1/2 liter.

Stek i ovnen ved 200 C på nederste rille i ca 1 1/2 time.

Avkjøl pateen i formen. Sett den i kjøleskap, helst natten over. Skjær i skiver til servering. Server med cumberlandsaus, små sylteagurker og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8183)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pate
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.