Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttpudding av farse




Oppskriften inneholder 211 Kalorier, 14 g Karbo, 15 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grmakaroni
Buljongterning og vann
0,5sssmør
1kgfarse ferdig fra slakter
300grspekeskinke i tynne fine skiver


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kjøttpudding av farse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier210.793 293.591 646.80Kcal
Protein15.05235.16117.58gram
Karbohydrat14.37224.53112.27gram
Kostfiber0.7010.945.47gram
Fett10.19159.2279.61gram
Mettet fett4.2866.8833.44gram
Salt2.2735.4217.71gram
Pris på oppskriftenKr 11.38Kr 177.81Kr 88.91.-
Hele oppskriften veier1 563 totalt1 563 pr porsj781 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 stk

Makaroniene kokes i buljong. La den renne av seg og rør inn smøret. Kok spekeskinkeskivene i litt vann noen minutter. Kuttes i fine strimler etterpå. 2 former på 1,5 liter smøres godt og farsedeigen legges i. Få den opp over sidene.
Legg lagvis makaroni, skinke og farse i midten til de er ca 3/4 fulle. Dunkes slik at det setter seg. Stekes i stekeovn i vannbad ved 175 grader i ca 1 time. Trykk med baksiden av en skje for å se om de er ferdige. Skal være faste og fine.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3709)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.