Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjempesmørbrød




Oppskriften inneholder 236 Kalorier, 34 g Karbo, 11 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8skive(r)loff,
4skive(r)kokt skinke, tykke
sennep,
1stk liteløk,
Ca 6skive(r)gul ost


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kjempesmørbrød!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier236.23298.30Kcal
Protein11.1414.07gram
Karbohydrat34.3143.32gram
Kostfiber1.972.49gram
Fett5.617.08gram
Mettet fett3.043.84gram
Salt0.971.22gram
Pris på oppskriftenKr 4.69Kr 5.92Kroner
Hele oppskriften veier505 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rist brødskivene i en brødrister. legg skinkeskivene på 4 av dem. Smør på litt sennep.

Skrell og skjær løken i tynne ringer. Fordel dem på smørbrødene. Dekk over med oste- skivene og legg på de resterende brødskivene. Legg smørbrødene på en stor tallerken.

Varm opp smørbrødene på høyeste effekt (800w) i 2 - 3 minutter.

(Osten skal begynne å smelte) Server smørbrødene med en gang, gjerne med en blandet salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20073)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Elvis sandwich.Elvis sandwich.
Denne retten har 188,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.