Fotograf:Mari Svenningsen En deilig, mettende suppe med reinsdyrkjøtt til kalde høstkvelder. Suppen kan med fordel lages dagen i forveien, slik at smakene kan få utvikle seg.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Næringsdeklarasjon for Kjøttsuppe med havregryn!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
57.34
470.51
Kcal
Protein
7.24
59.41
gram
Karbohydrat
1.99
16.33
gram
Kostfiber
0.58
4.76
gram
Fett
2.14
17.56
gram
Mettet fett
0.78
6.40
gram
Salt
0.80
6.54
gram
Pris på oppskriften
Kr 7.62
Kr 62.53
Kroner
Hele oppskriften veier
3 282
gr totalt
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
1. Skjær grytekjøttet i biter, ca. 3 x 3 cm. Kok opp vann, ha i salt og legg i kjøttet. La det småkoke (syde) sammen med baconterningene ca. 1 time eller til det mørt. Skum godt underveis.
2. Skrell grønnsakene og potetene og skjær dem i terninger.
3. Tilsett grønnsaker og havregryn når kjøttet er mørt. Kok til grønnsakene er møre og suppen jevner seg litt. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne denne suppen med flatbrød eller lefse til. Noen liker også å ha litt rømme til.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 30078)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-02-02
Oppdatert dato:2017-02-02
Lesere: 2705 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.