Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klippfisksuppe med oliven og timian




Klippfisksuppe med oliven og timian oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Klippfisk passer utmerket i suppe. Prøv denne smaksrike klippfiskoppskriften med oliven, timian, sellerirot og chili.

Oppskriften inneholder 120 Kalorier, 8 g Karbo, 12 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grklippfisk, utvannet og renset
1stkchili, rød
2stkvårløk
150grgulrot
150grsellerirot
2ssrapsolje
2dlhvitvin
2sstimian, frisk
10dlvann
2stkterning fiskebuljong
50groliven, sorte, uten sten
2dlmatfløte
1dashsalt og pepper

Tilbehør

8skive(r)brød, loff ol


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Klippfisksuppe med oliven og timian med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier119.79766.87Kcal
Protein11.7775.35gram
Karbohydrat7.9751.02gram
Kostfiber0.865.51gram
Fett3.7724.13gram
Alkohol0.74 %4.74gram
Mettet fett1.298.26gram
Salt3.2320.68gram
Pris på oppskriftenKr 5.78Kr 37.00Kr .-
Hele oppskriften veier2 561 totalt640 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Skjær klippfisk i terninger.
Finhakk chili og skjær vårløk i ringer, gulrot i staver og sellerirot i biter.
Fres chili og vårløk i en kasserolle med rapsolje til vårløken er blank.
Hell på hvitvin og la det koke litt ut.
Tilsett finhakket timian, vann og fiskebuljongterning, og gi det et oppkok.
Ha i gulrot, sellerirot og klippfiskenterningene, og la koke i ca. 5 minutter.
Skjær oliven i ringer og ha i suppen sammen med matfløte.
Gi suppen et oppkok, og smak til med salt og pepper.
Server klippfisksuppe med brød.

Tips
: Fiskebuljong kan erstattes med grønnsaksbuljong.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 34211)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørrfisksuppe.Tørrfisksuppe.
Denne retten har 102,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.
Denne retten har 109,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisksuppe med oliven og timian.Klippfisksuppe med oliven og timian.
Denne retten har 119,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet klippfisksuppe.Kremet klippfisksuppe.
Denne retten har 153,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.