Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Koking av høns 2




Oppskriften inneholder 141 Kalorier, 0 g Karbo, 21 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhøns, evt flere
1 ts salt pr. liter vann
1stk litelaurbærblad
Ca 5,5stknelliker, hele
pepperkorn
allehånde
suppekvast


Annonse



Næringsdeklarasjon for Koking av høns 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.99317.79Kcal
Protein20.9747.27gram
Karbohydrat0.050.11gram
Kostfiber0.060.14gram
Fett6.3114.22gram
Mettet fett1.403.16gram
Salt0.130.29gram
Pris på oppskriftenKr 4.92Kr 11.09Kroner
Hele oppskriften veier902 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del høns i to eller fire. Kok opp vann. Legg kjøttet i. Vannet skal knapt dekke. Tilsett salt, krydder og suppekvast. La kjøttet trekke under lokk i ca. 2 timer til kjøttet er mørt. Ta opp kjøttet og plukk kjøttet fra skroget. Fjern også skinnet. Ben og skinn kan legges tilbake i kraften og koke videre i 15-20 minutter til en god kraft. Sil kraften. Når kraften er avkjølt, vil det være et fettlag øverst. Det kan brukes til steking, i sauser og supper. Det kokte hønsekjøttet er omtrent fettfritt og kan brukes i varme retter og i salater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12084)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.