Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kokos-is




Oppskriften inneholder 285 Kalorier, 19 g Karbo, 2 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
5dlkokosmelk
125grsukker
0,25tssalt
1tsgelatin
2,5dlkremfløte
1stklettpisket eggehvite


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kokos-is!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier284.82349.50Kcal
Protein2.392.93gram
Karbohydrat18.6322.86gram
Kostfiber0.650.80gram
Fett22.1627.19gram
Mettet fett16.7020.49gram
Salt0.310.38gram
Pris på oppskriftenKr 4.17Kr 5.12Kroner
Hele oppskriften veier736 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kokosmelk, sukker og salt i en gryte. Dryss gelatinepulveret ut over melken og rør. Kok langsomt opp under omrøring, til sukker og gelatinepulver er oppløst. Når kremen begynner å koke, tas den øyeblikkelig av platen og settes til avkjøling.

Rør kremfløte og den lettpiskede eggehvite i kremen. Hell kremen i en kakeform og frys den. Når kremen er nesten stivfrossen, helles den i store klumper i foodprocessoren, hvor den kjøres til en jevn masse.. Hell iskremen over i en plastboks og frys den igjen, til den skal serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21407)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.