Kokt torskerogn inneholder
96 Kalorier,
7 g Karbo,
13 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kokt torskerogn har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt torskerogn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 62 lesere
Lesere:
77385 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt torskerogn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.29 | 356.27 | Kcal |
Protein | 13.32 | 49.28 | gram |
Karbohydrat | 7.03 | 26.01 | gram |
Kostfiber | 0.92 | 3.40 | gram |
Fett | 1.45 | 5.37 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.00 | gram |
Salt | 0.14 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.66 | Kr 28.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 480 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll rognen forsiktig så ikke hinnen går i stykker. Pakk rognen inn i smørpapir eller aluminiumsfolie så den ikke går i stykker under kokingen. Sett den over i så mye kokende, saltet vann at det dekker rognen. La rognen trekke under lokk i 20-40 minutter. Den må ikke fosskoke da den blir tørr.
Server rognen varm med kokte poteter og stuet makaroni eller stuede snittbønner eller hvit saus.
Den kan avkjøles i kraften og serveres med sitronbåter, syltede røbetskiver eller tomater.
Kald rogn kan skjæres i skiver og stekes. Serveres med kokte poteter og en stuing.
Brukes også oppskåret i skiver som pålegg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11558)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.