Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Konfektkaker




Oppskriften inneholder 487 Kalorier, 52 g Karbo, 6 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
360grsmør
360grsukker
1stkegg
1plate(r)kokesjokolade
100grmandler
1tsbakepulver
400grHvetemel


Annonse



Næringsdeklarasjon for Konfektkaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier487.237 208.28Kcal
Protein5.9888.47gram
Karbohydrat52.03769.75gram
Kostfiber2.4536.25gram
Fett27.81411.43gram
Mettet fett15.53229.76gram
Salt0.426.15gram
Pris på oppskriftenKr 4.26Kr 63.02Kroner
Hele oppskriften veier1 479 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør og sukker røres hvitt. Ha i egget samt hakket kokesjokolade og hakkede mandler. Hvetemel og bakepulver tilsettes til slutt.Settes på plate med teskje, flyter litt ut.

Stekes ved 200 gr i 10 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2496)
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.