Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kremkake med bær og frukt




Kremkake med bær og frukt oppskrift.
Fotograf: Alf Børjesson
Alltid fest med en bløtkake! Her har vi fylt med kremfløte, banan og bringebærsyltetøy, og toppet herligheten med lekre friske bær som jordbær, blåbær, bringebær og ananas.

Oppskriften inneholder 223 Kalorier, 21 g Karbo, 4 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sukkerbrød

5stkegg
150grsukker
150grhvetemel
1tsbakepulver

Fyll

6dlkremfløte
2dlbringebærsyltetøy
1stkbanan i skiver

Frukt til pynt:

6stkjordbær
2ssblåbær
15stkbringebær
2skive(r)frisk ananas skåret i to
5ssmelk til dynking av kakebunnen


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Kremkake med bær og frukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier223.404 269.13426.91Kcal
Protein3.8072.627.26gram
Karbohydrat20.88399.0139.90gram
Kostfiber1.0520.072.01gram
Fett13.62260.2826.03gram
Mettet fett8.25157.6615.77gram
Salt0.152.840.28gram
Pris på oppskriftenKr 4.83Kr 92.30Kr 9.23.-
Hele oppskriften veier1 911 totalt1 911 pr porsj191 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver og bland alt forsiktig med en slikkepott. Hell røren i smurt form og stek kaken på 160° i ca. 45 minutter. Avkjøl. Del sukkerbrødet i to eller tre lag. Legg et av lagene på et fat og dynk det med litt melk. Smør på syltetøy. Ha på skiver av banan og deretter krem. Legg på et nytt sukkerbrødlag og gjenta prosessen. Smør krem på sidene og et tynt lag på toppen. Sammen med kremen inni kan du godt bruke syltetøy kombinert med friske frukter og bær. Her er det godt med krem både inni og oppå. Kaken er pyntet med halve jordbær, ananasskiver, bringebær og blåbær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 34097)
Tilberedningstid: 20-40 min

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.