Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krepsehalestuing




Oppskriften inneholder 137 Kalorier, 4 g Karbo, 3 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grkrepsehaler
4sshvetemel
3dlvann og kraft
evnt. fiskebuljongterning
1dlfløte
2ssmargarin eller smør
1dashsalt
hvit pepper
1sssitronsaft, friskpresset
hakket dill


Annonse



Næringsdeklarasjon for Krepsehalestuing!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.63221.00Kcal
Protein3.465.60gram
Karbohydrat4.487.25gram
Kostfiber0.190.31gram
Fett11.6118.78gram
Mettet fett5.058.17gram
Salt0.691.12gram
Pris på oppskriftenKr 7.26Kr 11.74Kroner
Hele oppskriften veier647 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Evnt. tin og rens krepsehalene. Skjær de eventuelt i mindre biter.

Visp ut melet i kald væske (vann, kraft eller fløte) i et kokekar. Tilsett resten av væsken, eventuelt buljongterning, fløte og fett. Kok opp under omrøring og la sausen koke på svak varme i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt, litt nymalt pepper og friskpresset sitron. Legg i skalldyr og hakket dill. La det hele bli varmt, men ikke koke, da blir skalldyrene seige.

Server stuingen som fyll i omelett, krustader, vol-au-vent eller paiskall eller på ristet brød som varmt smørbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9354)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.