Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krydderkrem til eclairs




Krydderkrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Nydelig vaniljekrydderkrem som passer til eclairs til jule- og nyttårsselskapet, eller andre av årets selskaper.

Oppskriften inneholder 200 Kalorier, 22 g Karbo, 3 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,6litermelk
6dlkremfløte
440grsukker
1stkvaniljestang
1stkkanelstang
2stkstjerneanis
2stkkardemommefrø
240greggeplomme
190grmaisstivelse (maizena)
4dlmelk

Pynt

melis, vann og matfarge melis, vann og matfarge
0,5plate(r)smeltet mørk sjokolade


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Krydderkrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier199.807 153.04204.37Kcal
Protein3.48124.593.56gram
Karbohydrat21.60773.3022.09gram
Kostfiber0.4215.040.43gram
Fett10.96392.3811.21gram
Mettet fett6.44230.566.59gram
Salt0.082.840.08gram
Pris på oppskriftenKr 3.31Kr 118.50Kr 3.39.-
Hele oppskriften veier3 580 totalt3 580 pr porsj102 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 eclairs

1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet.
2. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
3. Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Hell over i en skål og legg et bakepapir på toppen for å unngå snerk.
6. Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.

Pynt til eclaires med krydderkrem:
1. Smelt sjokoladen samtidig som du lager melisglasur ved å blande melis og rød matfarge, fordel på toppen av eclairsene.
2. Ha smeltet sjokolade i en liten sprøytepose med smal tupp. Lag et stripete mønster over eclairsene før melisen har stivnet.

Denne oppskriften passer til å fylle ca. 35 eclairs.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31861)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Krydderkrem til eclairs.Krydderkrem til eclairs.
Denne retten har 199,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vaniljekrem til eclairs.Vaniljekrem til eclairs.
Denne retten har 190,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bollegrøt fra Nøtterøy.Bollegrøt fra Nøtterøy.
Denne retten har 172,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søst 3.Søst 3.
Denne retten har 101,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.