Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kvarkpai




Oppskriften inneholder 334 Kalorier, 21 g Karbo, 8 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Mørdeig

200grhvetemel
200grsmør
25grsukker
1stkegg

Fyll:

5dlkvark(kesam)
1dlkremfløte
3stkegg, stivpiskede eggeplommer og hviter
100grsukker
1tsvaniljepulver
1dlnøtter/mandler, hakket
1stksitron, revet skall av (Økologisk)
noen dråper sitronsaft


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kvarkpai!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier334.221 164.56Kcal
Protein8.3028.92gram
Karbohydrat21.2173.90gram
Kostfiber0.993.45gram
Fett23.8082.93gram
Mettet fett13.4546.87gram
Salt0.331.16gram
Pris på oppskriftenKr 7.81Kr 27.21Kroner
Hele oppskriften veier1 394 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mørdeig:
Smør og sukker piskes luftig. Rør inn eggeplommen, sikt deretter inn mel og bakepulver og bland sammen til en smidig deig. Deigen klemmes ut i en springform som settes kjølig ca 30 minutter. Forstekes ved 170°C i ca 10 minutter.

Bland kvarken med de piskede eggeplommene, tilsett sukker, vanilje, hakkede nøtter og mandler, revet sitronskall/saft og tilslutt stivpisket eggehvite. Hell blandingen over paibunnen og stek den ved 180-200°C ca. 50-60 minutter, eller til fyllet blir stivt og det har dannet seg en brun skorpe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24913)
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.