Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kveitegryte




Oppskriften inneholder 49 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grkveitefilet
Ca 3,5stkgulrot
1stkpurre
1stkrød paprika
1stkgrønn paprika
2stkfiskebuljongterninger
6dlvann
1tsgurkemeie
1krmstøtt muskatblomme
1boks(er)sjampinjonger, 225 g
1pakkegrønne bønner, dypfryst ca 250 g
0,5tskorn svart pepper
0,5tskorn hvit pepper
1dashsalt
dill
persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kveitegryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier49.01285.09Kcal
Protein5.3130.89gram
Karbohydrat2.0812.10gram
Kostfiber1.317.62gram
Fett1.8710.88gram
Mettet fett0.372.15gram
Salt0.261.49gram
Pris på oppskriftenKr 8.18Kr 47.58Kroner
Hele oppskriften veier2 327 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask, skrell og rens alle grønnsaker. Skjær alt i småbiter.

Kok opp vannet med buljongterning, gurkemeie, muskat og svart og hvit pepper. Legg i grønnsakene og la dem koke i ca 10 minutter.

Skjær fisken i mindre biter og ha dem i sammen med sjampinjonger og bønner. La alt trekke i 5-7 minutter til fisken er gjennomkokt.

Legg i blåskjellene og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt, og klipp persille og dill over.

Server pariserloff eller annet ferskt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8397)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.