Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingterrine




Oppskriften inneholder 218 Kalorier, 1 g Karbo, 12 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grfrossen kyllingbryst

Marinade av:

0,5dlcognac
0,5dlolje
0,5dlvann
Ca 1,5feddpresset hvitløk
0,5tssalt

Farse av:

4ssrasp
1dlfløte
500grhakket flesk
250grhakket lever
1,5dlbuljong
2stkegg
1stkhakket løk
2tssalt
0,25tsmerian
0,25tsfriskkvernet pepper
2tsgelatin pulver


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kyllingterrine!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier217.641 851.33Kcal
Protein12.33104.88gram
Karbohydrat1.1810.04gram
Kostfiber0.211.79gram
Fett17.40148.01gram
Mettet fett5.9950.95gram
Alkohol0.94 %
Salt1.2410.56gram
Pris på oppskriftenKr 9.92Kr 84.38Kroner
Hele oppskriften veier1 701 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ingrediensene til marinaden blandes. Kyllingbrystene trekker oppi 10-12 timer.

Raspen utbløtes i fløtes. De andre ingredienser blandes. Rasp og marinaden røres i.

Halvdelen av farsen helles i en smurt form. Skjær Kyllingbrystene i mindre stykker, som fordeles ovenpå farsen. Resten av farsen legges over.

Bakes i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time 15 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21737)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.