Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løk- og pølsestroganoff




Oppskriften inneholder 166 Kalorier, 15 g Karbo, 6 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Sennep, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 7stksmåløk,
1ssmarg./smør,
1boks(er)tomater, grovhakkede
1sschilisaus,
1dlfløte,
1tsbuljongpulver,
0,5tssalt
Ca 1,5krmpepper
1tstimian,
1sssennep
Ca 3,5stkrøkte pølser
4porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Løk- og pølsestroganoff!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166.32643.10Kcal
Protein5.9122.85gram
Karbohydrat14.5156.10gram
Kostfiber0.742.86gram
Fett9.2435.73gram
Mettet fett4.3216.70gram
Salt1.023.93gram
Pris på oppskriftenKr 4.23Kr 16.36Kroner
Hele oppskriften veier1 547 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og del løken i to og legg den i et mikrosikkert fat. Tilsett smør/marg. og dekk til og kok ved full effekt (650W) i 3 minutter.

Bland tomater, chilisaus, fløte, buljong, salt, krydder og sennep og hell det over løken. Dekk til og kok ved full effekt i 3 minutter. Dra skinnet av pølsene, del den i litt tykke skiver og legg dem i tomatsausen.

Rør om og smak til med mer salt og krydder. Kok videre ved 3/4 effekt (Ca.500W) i 2 - 3 minutter til alt er gjennomvarmt. Serveres med en grønn salat og ris eller poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20067)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.