Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løk- og rosinsaus




Oppskriften inneholder 118 Kalorier, 12 g Karbo, 1 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grrosiner
4dlportvin
500grsmåløk
4sssmør
4ssbrunt sukker
5dlvann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Løk- og rosinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118.28198.71Kcal
Protein0.731.23gram
Karbohydrat11.5119.34gram
Kostfiber0.641.08gram
Fett4.978.35gram
Mettet fett3.155.29gram
Alkohol3.33 %
Salt0.100.17gram
Pris på oppskriftenKr 7.94Kr 13.34Kroner
Hele oppskriften veier1 680 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløtlegg rosinene i portvinen. Surr løkene i litt smør til de er svakt brune. Ha løk, rosiner, portvin, sukker og vann i en kjele.

La det koke inn til en sirupslignende konsistens.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7484)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Emils BBQ-saus.Emils BBQ-saus.
Denne retten har 176,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løksaus 4.Løksaus 4.
Denne retten har 24,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.