Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løk- og tomatform




Oppskriften inneholder 87 Kalorier, 4 g Karbo, 3 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk storløk,
2ssolje/smør/margarin,
3stk stortomater,
1stkegg
2dlhusholdnings- eller lettfløte,
2sstomatpurè,
1feddhvitløk
1tstimian,
0,5tssalt
1krmpepper
Ca 2dlreven ost

Tilbehør:

kokt ris,
poteter eller grovt brød og smør


Annonse



Næringsdeklarasjon for Løk- og tomatform!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86.93318.17Kcal
Protein3.1311.46gram
Karbohydrat3.9814.57gram
Kostfiber1.395.09gram
Fett6.1922.66gram
Mettet fett2.719.92gram
Salt0.351.29gram
Pris på oppskriftenKr 3.74Kr 13.69Kroner
Hele oppskriften veier1 464 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader
Skrell løken og skjær den i skiver. Smelt smøret i en kjele og fres løken over lav/middels varme til den er myk, men ikke brun. Pensle en form med litt olje. Legg i løken. Skjær tomatene i båter og legg dem over løken. Visp sammen resten av ingrediensene.
Hell blandingen i formen, som settes på midterste rille i ca. 30 minutter.
Denne lettvinte retten kan serveres som vegetarrett med f.eks. ris til, eller som tilbehør til det meste.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19941)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.