Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri




Oppskriften inneholder 261 Kalorier, 19 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

250grToro glutenfri lys melblanding
150grsmør
0,5glassvann
1dashSalt

Fyll:

150grBacon i biter
1stk storløk i biter
2stkegg pisket
2,5dlfløte 13 %
1dashSalt
1dashpepper


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier260.562 996.65749.16Kcal
Protein4.2849.2212.31gram
Karbohydrat18.74215.5253.88gram
Kostfiber1.4416.564.14gram
Fett18.40211.6152.90gram
Mettet fett10.01115.1228.78gram
Salt1.0311.832.96gram
Pris på oppskriftenKr 5.60Kr 64.40Kr 16.10.-
Hele oppskriften veier1 150 totalt1 150 pr porsj288 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Rør dejen sammen. Kom den i en tærteform. Steg bacon og løg på panden i 4-5 min., evt i lidt smør. Hæld løg og bacon samt det sammenpiskede æg og fløde over dejen. Bages ved 200 grader i 20-25 min.

Rør deigen sammen og ha den i en terteform. Stek bacon og løk på en panne i 5 minutter. Røres sammen med fløte og egg. Hell alt over deigen. Bakes ved 200 grader i ca 20-25 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3186)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.