Lakseform Dronning Sonja inneholder
208 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Lakseform Dronning Sonja har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lakseform Dronning Sonja er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lakseform Dronning Sonja!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 208.12 | 924.66 | Kcal |
Protein | 10.29 | 45.72 | gram |
Karbohydrat | 1.71 | 7.60 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 2.22 | gram |
Fett | 17.68 | 78.55 | gram |
Mettet fett | 9.17 | 40.74 | gram |
Salt | 0.45 | 1.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.01 | Kr 48.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 777 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Finhakk grønnsakene og kok dem et par minutter i lettsaltet vann. Sil av og skyld i kaldt vann og la det renne godt av.
Smør en brødform og legg et matpapir i bunnen. Kjør de benfrie gjeddefiletene i food-processor med salt.
Skill eggeplommene fra hviten og tilsett en hvite av gangen i farsen. Tilsett kremfløten.
Stopp food-processoren og tilsett smøret og eggeplommene.
Rør om og tilsett grønnsakene. Smak til med salt og krydder. Farsen skal være friskt saltet siden den skal blandes med 400 g laks.
Legg et tynt lag med farse i bunnen av formen. Legg på laksefiletene og farsen vekselvis. Det øverste laget skal være farse. Dekk med folie og stek i vannbad i ca 45 minutter på 175 grader C.
La formen avkjøles og hvelv den over på fat. Skjær i pene skiver. Server med godt brød, salat og en grønn urtesaus.
Urtesausen:
Bland alle ingrediensene i en food-processor. Finhakk agurken. Bland urtekrydder og løk med rømme og laken. Smak til med salt og hvit pepper.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 23864)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-09
Oppdatert dato:2007-06-09
Lesere:
3481 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift