Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Langpannekake med poteter




Oppskriften inneholder 277 Kalorier, 33 g Karbo, 5 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grkokte poteter
200grsmør eller margarin
5stkegg
0,25tssalt
5dlhvetemel
1tsbakepulver
2stkappelsiner, finrevet skall og saften
2,75dlsukker
Melisglasur


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Langpannekake med poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier277.404 093.59204.68Kcal
Protein5.1175.413.77gram
Karbohydrat33.45493.6224.68gram
Kostfiber1.1917.560.88gram
Fett13.42198.049.90gram
Mettet fett7.78114.815.74gram
Salt0.446.520.33gram
Pris på oppskriftenKr 2.65Kr 39.11Kr 1.96.-
Hele oppskriften veier1 476 totalt1 476 pr porsj74 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Smør og sukker piskes lett og luftig. Eggeplommene tilsettes og piskes godt. Ha i moste poteter, mel, salt, bakepulver, appelsinskall og appelsinsaft. Eggehvitene piskes stive og skjæres inn i røra. En papirkledd bakeform og røren has i. Stek kaken på 180 grader i ca. 40 minutter, eller til den er lys brun. Avkjøl kaken på rist og dryss over melis fra sikt. Skjær kaken i pene trekanter og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17073)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.