Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Langpannekake med rabarbra




Oppskriften inneholder 243 Kalorier, 41 g Karbo, 4 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grrabarbra skåret i små stykker
325grsukker
150grMargarin
200grsukker
3stkegg
375grmel
1ssbakepulver
1ssvaniljesukker
perlesukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Langpannekake med rabarbra med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier242.744 827.66301.73Kcal
Protein3.6272.004.50gram
Karbohydrat41.36822.5851.41gram
Kostfiber2.0741.172.57gram
Fett6.52129.678.10gram
Mettet fett1.4027.841.74gram
Salt0.316.100.38gram
Pris på oppskriftenKr 4.49Kr 89.30Kr 5.58.-
Hele oppskriften veier1 989 totalt1 989 pr porsj124 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Rabarbra skåret i små stykker drysses med sukker og oppvarmes forsiktig til rabarbraene begynner å safte. Det må ikke røres. Rabarbrakompotten helles i et dørslag, saften skal også brukes.

Margarin og sukker røres bløtt, egg tilsettes et av gangen.
Mel, bakepulver og vaniljesukker blandes og has i skiftevis med ca 2¼ dl rabarbrasaft.

Deigen has i en smurt skypanne ca 31 x 24 cm. Rarbarbene fordeles over og til sist drysses med perlesukker.

Bakes 50 min. ved 175 grader C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22254)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.