Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lappar fra Oppland




Ingredienser

1 porsjon

1/2 l kald byggrynsgraut
1 dl mjølk
6 ss kveitemjøl
1 ss sukker
3 egg
l ts vaniljesukker


Annonse



Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 lapper

Bland byggrynsgrauten med mjølk og det turre og ha i eitt egg om gongen. Ha godt med smør i varm steikepanne og legg røra i panna med skei. Servér lappane nysteikte med syltetøy.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ottadalen Mølle
(Intern: 17989)
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Byggrynspannekaker.Byggrynspannekaker.
Denne retten har 173,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.