Lefse fra Rogaland





Lefse fra Rogaland inneholder 274 Kalorier, 37 g Karbo, 6 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Lefse fra Rogaland har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lefse fra Rogaland er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1literhelmelk
1,5dlsukker
250grsmør
1kghvetemel


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Lefse fra Rogaland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier274.236 519.82465.70Kcal
Protein6.28149.3110.66gram
Karbohydrat37.42889.6663.55gram
Kostfiber1.4334.002.43gram
Fett10.73255.1118.22gram
Mettet fett6.62157.3911.24gram
Salt0.184.270.31gram
Pris på oppskriftenKr 1.85Kr 43.98Kr 3.14.-
Hele oppskriften veier2 378 totalt2 378 pr porsj170 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 lefser

Kok opp melk, smør og sukker. Dette røres så inn med melet i en bolle. Elt til en jevn deig og sett kaldt.

Del opp i 12-15 emner. Kjevle tynt ut og stek på begge sider på varm takke. Bruk rutekjevle. Brett de så sammen og oppbevar i fuktig klede.

Server med smør og sukker eller ost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14381)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-06-14
Oppdatert dato:2003-06-14
Lesere: 7030 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.