Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Levergryte 5




Oppskriften inneholder 125 Kalorier, 3 g Karbo, 13 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlever,
Ca 4,5skive(r)bacon,
1stkløk i båter,
0,25tspepper,
1tssalt
1stklaubærblad,
1,5dlvann,
2tsmaisennamel,
1ssRømme


Annonse



Næringsdeklarasjon for Levergryte 5!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125.07280.95Kcal
Protein13.2329.72gram
Karbohydrat3.387.59gram
Kostfiber0.290.65gram
Fett6.4514.49gram
Mettet fett2.435.46gram
Salt1.212.72gram
Pris på oppskriftenKr 5.13Kr 11.52Kroner
Hele oppskriften veier899 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens leveren for grove hinner og ganger. Skjær den i terninger.Skjær baconet i terninger og brun dem i en stekepanne.
Ta dem opp og brun leverterningene i baconfettet (tilsett litt ekstra smør om det trengs). Legg lever og bacon i en gryte og tilsett løk og krydder. Kok stekepannen ut med litt vann og hell det i gryten sammen med vannet.
La retten trekke 10 - 15 minutter på svak varme.Lever som koker for sterkt eller for lenge blir tørr og hard. Jevn sjyen i gryten med maisennamel rørt ut i rømme. Server retten med kokte poteter og råkost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21391)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.