Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Leverpostei 4




Oppskriften inneholder 191 Kalorier, 5 g Karbo, 15 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grlever
200grflesk
3stkansjos
2stkegg
35grhvetemel
1tssalt
0,5tspepper
0,25tsnellik
0,25stkløk, hakket brunet i litt smør
2dlfløtemelk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Leverpostei 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190.902 173.36Kcal
Protein14.50165.08gram
Karbohydrat4.6452.83gram
Kostfiber0.202.28gram
Fett12.66144.13gram
Mettet fett5.3661.02gram
Salt0.778.77gram
Pris på oppskriftenKr 6.10Kr 69.45Kroner
Hele oppskriften veier1 138 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens leveren og legg den natten over i surmelk. Tas opp, vaskes, kuttes i terninger og males i kvern med ansjosen.
Gnis gjennom sikt, tilsett smeltet flesk, krydder, løk og melk. Has i avlang glatt form, som er foret med fleskeskiver. Stekes sakte i vannbad i ovnen til den er helt stiv. Hvelves.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967183)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.