Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Linsepuré 2 (Linsemos)




Oppskriften inneholder 94 Kalorier, 11 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
345grgule eller røde linser
1tsgurkemeie
Ca 2,5stktørkede røde chili
1litervann
2,5cmingefær
1stkløk
3feddhvitløk
2stkhermetiserte tomater
2sssmør
2tstomatpuré
1,5tsgaram masala
2tssalt
eventuelt chilipulver


Annonse



Næringsdeklarasjon for Linsepuré 2 (Linsemos)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.78427.03Kcal
Protein4.8622.13gram
Karbohydrat11.1950.95gram
Kostfiber2.4611.20gram
Fett2.7412.48gram
Mettet fett1.547.01gram
Salt0.813.69gram
Pris på oppskriftenKr 2.33Kr 10.61Kroner
Hele oppskriften veier1 821 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll linsene i flere vann til vannet er klart. La linsene ligge i bløt i ca. 2 timer. Sil fra vannet og ha linsene i en kjele med gurkemeie, hele tørkede chili og vann. La det småkoke i ca. 10 minutter til linsene er møre og ha dem over i et dørslag, slik at vannet renner av.

Skrell ingefærroten og finhakk den i en matprosessor sammen med løk, hvitløk og tomater. Ha blandingen over i en panne med smør, og la det surre noen minutter. Tilsett tomatpuré og garam masala, og bland inn linsene. Smak til med salt og kok opp. Dryss eventuelt over chilipulver ved servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 16943)
Kategori: Tilbehør
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Linseragu.Linseragu.
Denne retten har 122,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.