Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lisas viltpai




Oppskriften inneholder 118 Kalorier, 10 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grhvetemel
0,5tssalt
100grsmør,
3ssvann.

Fyll:

300grmalt reinkjøtt,
1stkløk, hakket
4sshakket champignon,
8stkhermetiske tomater,
2dltomatkraft,
2ssketchup,
2sshvetemel,
1tssalt
0,25tspepper,
1feddhvitløk
0,5tsoregano,
50grnorvegiaost.


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Lisas viltpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier118.432 343.08585.77Kcal
Protein5.80114.7528.69gram
Karbohydrat10.49207.5451.88gram
Kostfiber1.2123.945.98gram
Fett5.65111.7827.95gram
Mettet fett3.3566.2816.57gram
Salt0.7715.293.82gram
Pris på oppskriftenKr 5.22Kr 103.28Kr 25.82.-
Hele oppskriften veier1 978 totalt1 978 pr porsj495 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Bland mel, salt, smør og vann til en deig som får stå kaldt mens fyllet tilberedes. Brun løk og kjøtt i en panne, ha i resten av ingrediensene unntatt osten og smak til med krydder. Kjevle ut deigen, legg den i en paiform, ha på fyllet og riv osten over det hele. Paien stekes ved 200 °C i 30-40 minutter.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18393)
Kategori: Pai/terte
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.