Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lonsekaker




Ingredienser

1 porsjon

1 I kefirmjølk
4 egg
4 ss sukker
kveitemjøl til litt tjukk røre
2 ts natron
1 ts hornsalt


Annonse



Fremgangsmåte:

Visp egg og sukker saman. Ha i mjølka og rør på mjøl. Rør ut natron og hornsalt i ei skei vatn til slutt. Det er best å steikja kakene på ei lita aluminiumshelle lagd på komfyrplata. Middels varme.

Kakene skal vera lause, fint heva og gyllenbrune. Server dei med lettrjome og syltety eller smør og syltety.

Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske Samlaget
(Intern: 18140)
Kategori: Småkaker
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rosettbakkels fra Christiania.Rosettbakkels fra Christiania.
Denne retten har 164,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rosettbakkels.Rosettbakkels.
Denne retten har 190,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rosetbakkels 2.Rosetbakkels 2.
Denne retten har 170,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.