Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Maltesisk kaningryte




Oppskriften inneholder 90 Kalorier, 11 g Karbo, 7 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkaninkjøtt (evt. kalv, kylling, vilt)
olje / smør
Ca 4dlkraft /fond
1dashsalt
1dashpepper
500grpoteter
200grtynn spagetti / nudler
1stkløk
soltørkede tomater
0,5stkpurre
1boks(er)erter
1skive(r)rotselleri
2feddhvitløk
tørket oregano og/ellertimian
evt. stekt baconhakk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Maltesisk kaningryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.51490.63Kcal
Protein7.3440.23gram
Karbohydrat11.4362.65gram
Kostfiber1.779.70gram
Fett1.216.63gram
Mettet fett0.422.30gram
Salt0.361.98gram
Pris på oppskriftenKr 6.22Kr 34.09Kroner
Hele oppskriften veier2 193 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Brun det i olje/smør i gryte/ traktørpanne. Slå over kraften. La det koke opp og trekke ca. 15 minutter. Skrell poteter og skjær dem i biter. Grovhakk løk og strimle purre og selleri. Press hvitløken. Ha alt i gryten med tomater. Krydre med oregano/ timian. La det putre ca. 15 minutter til mørt.

Kok spaghetti/nudler som angitt på pakken, og tilsett. Åpne erteboksen, la renne av og tilsett ertene. Varm alt godt gjennom og smak til med salt/pepper. Dryss evt. bacon over. Spises med baguette eller små rundstykker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25812)
Kategori: Gryterett
Land: Malta

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.