Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mandelpate




Oppskriften inneholder 180 Kalorier, 6 g Karbo, 7 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grpurre
250grchampignon
salt og pepper
100grmandler
1dlbrødrasp
1dlfløte eller melk
2stkegg
2feddhvitløk
2ssolivenolje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Mandelpate!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier180.40347.22Kcal
Protein6.8813.24gram
Karbohydrat5.6910.95gram
Kostfiber2.424.66gram
Fett13.9226.79gram
Mettet fett2.965.70gram
Salt0.100.20gram
Pris på oppskriftenKr 4.53Kr 8.72Kroner
Hele oppskriften veier770 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens purrer og snitt de fint. Rens sopp og hakk den fint.
Surr purre og sopp i litt olje sammen med presset hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Kjøl ned og tilsett malte mandler, rasp og fløte/melk. Rør inn egg ett av gangen. Ha farsen i en smurt form, drysses med skivede mandler og stekes ved 200°C i 45 minutter.

Server med poteter, grønne bønner og evt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 18883)
Kategori: Pate
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.