Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mandelsuppe




Oppskriften inneholder 507 Kalorier, 19 g Karbo, 12 g Protein og 41 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grfersk loff
1kopp(er)mandler, skoldede
2feddhvitløk, finhakket
5ssolivenolje
1,5sslys vineddik
1dashsalt
malt svart pepper
mandelspon
noen grønne og blå druer uten stein og delt i to, til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Mandelsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier506.99273.35Kcal
Protein12.436.70gram
Karbohydrat19.2110.36gram
Kostfiber5.312.86gram
Fett41.0922.15gram
Mettet fett4.362.35gram
Salt0.610.33gram
Pris på oppskriftenKr 7.70Kr 4.15Kroner
Hele oppskriften veier324 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre brødet i en bolle og la det trekke i 1,5 dl kaldt vann i ca 5 minutter.

Bland mandler og hvitløk i en morter eller matmølle til det er finhakket. Ha deretter i brødet.

Tilsett olivenolje gradvis til blandingen er glatt og jevn. Ha i vineddik og ca 6 dl kaldt vann, og bland alt i maskinen til blandingen er helt jevn.

Ha blandingen i en bolle, og smak til med salt og pepper. Ha i litt mer vann hvis blandingen er svært tykk. La stå kaldt i 2-3 timer.

Øs suppen opp i tallerkener og pynt med mandelspon og halve druer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6508)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Veganer
Land: Spania

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.