Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinert gjørs




Oppskriften inneholder 136 Kalorier, 6 g Karbo, 12 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grfersk gjørsfilet
1sssalt
1sssukker
0,5stksitron, saften
2sssoyasaus
2ssrevet pepperrot
1ssfinhakket dill
syreblader til garnityr

Saus:

4ssolivenolje
4sssoyasaus
1ssfinhakket timian
1tsfinhakket rød chili


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinert gjørs!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135.98234.40Kcal
Protein11.8820.48gram
Karbohydrat6.0210.38gram
Kostfiber0.330.57gram
Fett7.0812.20gram
Mettet fett1.041.79gram
Salt5.289.10gram
Pris på oppskriftenKr 13.82Kr 23.82Kroner
Hele oppskriften veier690 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå gjørsfileten og plukk den helt fri for bein. Bruk skarp kniv på sidebeina, og pinsett til midtfiskbeina. Kutt fisken i små terninger. Bland fisken med salt, sukker, soyasaus, sitron, dill og halvparten av pepperroten. La fisken trekke smak i 3-4 timer. Imens kan du lage en krydderolje til saus, der alle ingrediensene blandes sammen.

Etter marineringen fordeles fisken på fire tallerkener. Fordel resten av pepperroten på toppen. Legg masse syreblader rundt og fordel krydderoljen rundt syrebladene. Legg en kvist timian til pynt på toppen av fisken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11902)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.