Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinert rådyrgryte




Oppskriften inneholder 100 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grbenfritt kjøtt av rådyr eller 1,2 kg kjøtt med ben
2ssMargarin
1tssalt
1krmpepper
1tspaprikapulver
4 dl avsilt marinade
2sstomatpuré
Ca 9stksmåløk
Ca 1,5stkgulrøtter
2dlcréme fraîche

Marinade:

5dløl
1stk storløk
4stkkryddernelliker
8stkpepperkorn, hele og 10 einerbær
1tstimian


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinert rådyrgryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100.12457.35Kcal
Protein6.5830.06gram
Karbohydrat2.8813.16gram
Kostfiber0.683.11gram
Fett5.9627.23gram
Mettet fett2.8613.06gram
Alkohol1.04 %
Salt0.492.23gram
Pris på oppskriftenKr 11.98Kr 54.73Kroner
Hele oppskriften veier1 827 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Bland ingrediensene til marinaden (skrell og del løken, knus pepper og einerbær). Legg kjøttet i doble plastposer. Hell i marinaden. Knyt igjen posen og la den ligge kjølig. Mariner i ca 1 døgn. Snu posen noen ganger under marineringen. La kjøttet renne av. Ta vare på marinaden.

Varm smør i stekepannen og brun kjøttet. Ha ikke i for mye kjøtt om gangen. Da avkjøles pannen og det blir vanskelig å få jevn bruning. Ha kjøttet over i en gryte. Strø på salt, pepper og paprikapulver.

Tilsett den avsilte marinaden og tomatpuré. La koke i ca 1 time eller til kjøttet er mørt. Skrell småløk og gulrøtter. Del gulrøttene. Ha i løken og gulrøttene og la koke 10-15 minutter til. Rør inn créme fraîche og smak til sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10756)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.