Oppskriften inneholder
132 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert rapphøne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.86 | 458.56 | Kcal |
Protein | 14.09 | 49.00 | gram |
Karbohydrat | 1.31 | 4.56 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 1.98 | gram |
Fett | 7.68 | 26.71 | gram |
Mettet fett | 2.91 | 10.12 | gram |
Salt | 0.61 | 2.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.40 | Kr 43.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 391 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll dem. Del hver rapphøne i 4 deler. Legg bitene i en skål. Salt og pepre.
Bland krydderurtene med skrelt løk og hakkede sjampinjonger. Press saften av sitronen og bland den i marinaden. Hell blandingen over kjøttet. Dekk skålen og la kjøttet stå kaldt i minst 8 timer. Vend fuglebitene av og til.
Ta opp fuglebitene, skrap bort det grønne og tørk dem. Sil marinaden. Ta vare på den og løksoppblandingen.
Smelt matfettet i en jerngryte. Legg i fuglebitene og brun dem på alle sider. Hell over den silte marinaden og la fuglene ettersteke under lokk i ca 25 minutter.
Ta opp fuglebitene. Rør i løksoppblandingen og crème fraiche. Gi sausen et oppkok.
Hell sausen over rapphønsene og server dem med pasta og en blandet salat.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8091)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift